Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Wednesday, 4 April 2012

Dah tukar dah....


Senang sikit hati. Ingatkan tak leh tukar dah. Rupanye boleh. Thanks kpd kekawan yg comment bagitahu boleh tukar. Thanks jugak kat Lyssa sebab ajar tutorial cara tukar tu. Memang pening betul nak paham yg baru tu. Sekarang dah kembali happy dah sebab dah tukar ke asal. Dah la saya nie baru jer berblog.. Hehe..
Sesiapa yang dashboard nye new punye boleh lah ikut tutorial lyssa utk kembali ke lama.
Tutorial SINI

dah boleh senyum... :)

4 Komen Cerita Hati:

inazamri said...

akak pun bukan reti sgt ..selalu anak yg tolong godek2 itu ini hihi

izan mama mia said...

hhehee..mmg dashboard yg br tu leceh jer.lebih suka yg asal..kan...:)

AdaM Hawa said...

ala tomey kucing tu senyum..
lega rasanya.. kan ayu..

Fahz said...

dashboard yg baru mmg mengelirukan n memeningkan.yang "old version" lagi simple n kemas.happy blogging dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute