Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Tuesday, 3 April 2012

Help.. Help!!!





Blogger New Look this April.. Sekali saya click.. Alamak!!! Terus berubah wajah my dashboard. Ayoyo.. sudah fenin mahu nengok nyer. Tak suke lah pulak.. Huhu. Kalau facebook memang tak buat pun timeline tu sebab pening je nengok. Yang blog gatai tangan  pulak klik..hahaha.. Maka nye jadi lah wajah lain.. Takpe, slow2 la kasi faham nanti..Hehe.. (ayat sedapkan hati sendiri ). Korang dah upragde ke belum??

Wajah baru dashboard saya...




Korang cmner?? Suke ke ngan dashboard baru tu? Hehe...


6 Komen Cerita Hati:

P#eoniX said...

x klik lagik...takot nanti x ske plak...hehehhe...

CtAyue said...

mmg tk best pun dashboard baru tu.emm..nyesal i you..hehe.. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

xbest ...dh buat.pastu tukar blk..pning tgk..huhu

rieda_ffya said...

hehehe....ari tu sy pn jadik camtu gak..ayu bole adjust lagi kan...

cheqna said...

sbb tu cheqna x wehi klik
hahaha

AdaM Hawa said...

tapi bukan boleh tukar? ayoyoyo.. sy masih pakai yg lame..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute