Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 17 July 2015

Selamat hari raya

Raya 2015, raya di perantauan. Feeling macam duk oversea lak aihh rasa tu. First time raya aidilfitri tak balik kampung..opss bukan ikut cadangan nak jimat tu ye..hihi..tapi sebab tuntutan kerja abah AdamDhia, jadi terpaksa relakan hati ini supaya tak menangis.. takkan nak tinggalkan abah AdamDhia beraya sorang dan kami duluan balik kampung pulak, rasa keterlaluan la kan. Kata nak susahsenang bersama, kenalah saling memahami. Ye dok? Bukan tak balik pun..nanti balik jugak ke kampung tu cuma lambat sikit jelah. :)
Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat hari raya buat semua sahabat saya. Dalam kita bergembira menyambut raya, jaga jugak kesihatan tu ye.. jangan makan sesedap rasa je..dan hati-hati di jalan raya. Semoga aidilfitri ini kita dapat mengeratkan lagi silaturahim sesama keluarga, saudara mara, jiran dan rakan-rakan kita.. selamat berhari raya.
 maaf zahir dan batin daripada kami sekeluarga.

Okay...ni nak share kek hari raya. Kek besar yang pertama kali saya buat. Fuhh...boleh tahan jugak nak buat kek saiz besar ni. Apapun itulah cabaran namanya. Alhamdulillah kerana percayakan saya ye akak untuk buatkan kek besar ni.. 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute