Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Saturday, 2 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500


Dah lama kot aku tak join segmen.. Kali ni tertarik nak join segmen dari Miss Z.


Syarat-syarat :

- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
Link entri BUKAN link BLOG
hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi


Follower Cerita Hati = 123 orang.. (setakat entri ini ditulis lah)...........  :)
Sesiapa yang follower dia kurang dari 500 orang tu boleh lah join gak.
Nak join sila klik SINI

34 Komen Cerita Hati:

MISS Z BERCELOTEH said...

terima kasih sebab sudi join segmen miss z :)

miss z dah lama follow blog sis, sbb miss z klik button follower miss z tak dibenarkan utk follow sis lagi buat kali kedua :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bwh 500?dila termasuk ler tu..huhu

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap CtAyue dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen...

Rubikz Key said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka nak..???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

terima kasih..! :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama . done follow :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

heheh..thanxx.. :) btw,,da follow cni #128 :) follow blik ea..tq! :D

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo #132. jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
blogwalking sini . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2lah ke blog saya..^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 134

shichi7nana said...

Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.B[e]ave[R] said...

saya melawat dari segmen ni

mari menjadi follower masing-masing

http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2012/06/segmenpencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal.. follow awak. =)
http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!!
done follow(143#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

mirul aar said...

Hai. dari segmen yang sama. done follow !

http://aarmirul.blogspot.com

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

fardiyah said...

singgah dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

\\ Izzah // said...

#152 , follow back !!! :]

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Eiqa ciK said...

Hai,
Eiqa done follow #155 dari segmen yang sama.. Jom visit back..
^____^

http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Cik Hawa Eman said...

Assalamualaikum, annyeong yesayo...join dri segmen yang sama..
done follow u, hit me back..

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :)

eyah ayeh said...

dr segmen yg sama. follow me back k. =)

http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

farhanamasdo said...

datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mia_Alon said...

Salam kenal...dari segmen yang sama...
Jom BW my blog..:)
Dun forget 2 hit me back yaa..
Done follow!!

http://gumoks.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

waniey20~ said...

dari segmen yang sama :)

already follow ur blog , HIT me back yup >,<

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayiesha Sani said...

done follow..
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute