Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 22 June 2012

Donut datang lagi!!!


Jom breakfast dengan donut dan air milo. :)

 Resepi yang sama cuma ku gantikan mayonis tu dengan shortening. Wah lagi lembut tau..


Anda dah breakfast belum? Jom lah breakfast!!! :)

Nota : Maaf agak lambat balas jejak korang. Sibuk nak mengemas dan packing barang sebab nanti nak balik kampung 2 minggu dan mungkin jugak akan jarang update nanti. Bila balik kampung, faham-fahamlah kan macamana..Hehhee.. Lagipun internet takdo. Kalau berkesempatan rembat broadband adik, barulah boleh update dan jenguk korang yer. Abah Adam outstation, disebabkan lama dan takut bosan, aku pun balik kampung ler.. :)

14 Komen Cerita Hati:

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah! rajinnye;)

are_lin@yu said...

bila tengok sini ayu terasa lapar donut..nak kena p carilah nanti..huhuhu

Saya Disini said...

nk donat..sedpnye

LYAfrina said...

sedapnyer..suka mkn donat y mama buat..

waa..gebu j nmpak.msti sedap ni.. dulu lya pnh cba skali..tp keras mcm batu..ngeh2

adda syuhada said...

wowww mulat2 nya donut tu...dpt 2 ketul pun ok la..kuikuih..

nn lylyn said...

waaaa sgt lapar..teringin nak mkn donut..smlm ade depan mata tp xbeli...

Chic Na said...

td dh lunch, tgk donut ni lapar balik. huhu.. nak buat pun tak konfiden. :)

Masya said...

sedappnya amir ske kalau ltk coklat..

CtAyue said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ dila, bila mood rajin datang menjadilah..hehe..

CtAyue said...

@LYAfrina lya : ayu kan cuba berkali-kali barulah terhasil yg gebu cmni..rupanya teknik uli tu kena betul dan bahan kena betul jugak. try lah resepi ni. :)

CtAyue said...

@adda syuhada hehe..mmg mkn dua ketul pun dh kenyang..meh lah kalau nak..hehe. :)

CtAyue said...

@Chic Na try je buat chicna..resepi ni senang je..uli tu biar sampai tak lekat kt tangan, confirm menjadilah donut tu..

CtAyue said...

@Masya tu lah..adam nk yg coklat jgk tp coklat takde tk dpt lah nak celupkan.

9n0L4 said...

mak oiiii, sedapnye donut home made! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute