Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Sunday, 17 June 2012

-Bila Si Dia bagi pendapat-


"Ibu, kenapa ibu tak balas komen-komen orang kat blog ibu tu. Nampak macam kurang pulak kat situ?", tanya Abah Adam kat aku.

Terkejut dan terharu aku tau. Dia baca jugak rupanya blog aku ni. Ingatkan tak....hehe..  Hari tu dia sudah tegur dan buatkan aku header baru dan jadilah header seperti yang korang tengok sekarang ni. Kali ini, si dia tegur pasal kenapa aku tak reply komen.. Sebenarnya aku nak reply tapi disebabkan sebelum ni aku setting pop-up window jd button reply tu takde.


Macam susah pulak bagi aku nak reply komen bila takde button reply tu. Bukan aku sombong yer.. Walau aku tak reply komen tapi aku balas jejak dengan menerjah blog korang pulak. So, hari ni aku cuba tukarkan setting comment tu dan tengok barulah ada button reply tu.


Jadi, senang sikit untuk aku membalas komen dan harapnya tak meyusahkanlah untuk korang tinggal komen sebab ada jugak yang tak suka bila takde comment pop-up window tu kan. Ape-ape pun terima kasih sebab korang sudi jenguk baca entri-entri CERITA HATI dan sudi tinggalkan komen-komen korang kat sini. Walaupun kenal di dunia maya ni je tapi rasa macam dekat je di hati ni. :)

11 Komen Cerita Hati:

izan mama mia said...

ayue...dtg komen lagi nie,..heheh
nak tanya camana nak buat butang komen replay tu,...sya tak tau laa...kalau sudi,bglah tau...yer..tq

CtAyue said...

@izan mama mia
semalam ayu google ada cr ada tak tutorial buat button reply.jumpa dan terus try buat.tgk2 menjadi..mama mia try tgk kt blog tutorial mesti ada.boleh lah try..

C'Jai said...

ish..cter ape pulak yang si izan mama mia dok kata seram tu CtAyue..kena jejak ni..nak tau jg..hehe..

AdaM Hawa said...

saya buat x jadi.. maybe tak sesuai ngan layout tu kot.. huhuhuhu

P#eoniX said...

eeeiii...bestnye bile tau ader orang yang terdekat bace kite punye blog...heheheh..x penah lagik rase camtuh...ngeh...ngeh...ngeh...'dekat dihati'...cam slalu tengok tv 9 jer...patut aku rase macam penah dengar ayat tuh!!!hehehe...

CtAyue said...

@C'Jai
citer psl adam tegur..hehe.. :)

CtAyue said...

@AdaM Hawa
tulah kan..mungkin ada yg template sesuai dan ada yg tak kan..

Chic Na said...

cik na pun xbuat butang reply ni. nnti nak buat jgk la. :)

CtAyue said...

@Chic Na
ayu pun tgk tutorial jgk.tgk ade rupenye buat reply..sbb tgk setengah blog org lain ada..tertanya2 jgk knp ayu takde.itu yg buat jgk tu..hehe..

Masya said...

button reply ni pernah jgak cuba dulu.. x menjadi.. sudahnya malas nak buat lagi...

IntaNBerliaN said...

hubby sy pun selalu baca blog saya.. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute