Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Wednesday, 17 July 2013

Segmen : Giveaway Pheonix


Jom join segmen.. support sahabat blogger saya ni.. Dah lama saya tak join segmen, so hari ni nak join Segmen : Giveaway Pheonix yang akan berlangsung dari 
10/07/2013 hingga 28/07/2013.

Syarat-syarat segmen :
1)korunk kene follow blog aku n blog sponsor(akan diperiksa)
2)-klik iklan diside bar blog aku n sponser
(kene jujur yek....)
3)-wajib buat satu entry dengan tajuk
"giveaway pheonix" 
4)-tag 3 orang rakan n dorang kene tahu!!!
5)-tinggalkan link anda diruang komen dibawah!!!
 
Hadiah-hadiah pun menarik jugak.. Jom reramai join segmen menarik ni sebab hadiah dia pun menarik.. Hihi.. (^_^)
Oleh kerana itu.. saya nak tag 3 orang sahabat blogger dari kalangan kalian, harap sudi join jugak yer..
3) Indah

Nak join sila klik banner atau SINI

6 Komen Cerita Hati:

S.K.A said...

Assalam =) terima kasih join, selamat berpuasa..good luck..

P#eoniX said...

lege aku ko dah dapat adiah tuh...n'way,thanx sudi join GA aku neh...munkin anda pemenang cabutan bertuah???

Masya said...

alamak!! kene taq...

Puan Kutu said...

gud luck..selamat menjoinkan diri pada yg kena tag

P#eoniX said...

datang sineh klik iklan jap!!!heheheeh...

P#eoniX said...

tahniah!!!!ko pemenang cabutan bertuah!!!!
1)topup rm10 by s.k.a....
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/07/senarai-pemenang-pheonix-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute