Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Saturday, 16 June 2012

Apakah maksudnya tu?


Aku baru je tutup pintu dapur.. Yelah kan dah magrib memang kena tutup pintu. Lepas tu terus ke ruang tamu dan switch off lah lampu dapur tu sebab dah on lampu kat ruang tamu kan, lagipun dapur dekat je pun dengan ruang tamu.. Tiba-tiba..... 

"Ibu, ada apa kat dapur ibu tu, kat tepi sinki tu?", tanya si kecik aku. 

Aku terus ke dapur tengok apalah yang dimaksudkannya tu..... dan memang aku rasa lain macam sikit lah masa tu. Terus aku bukak lampu dan adam boleh cakap, "dah takde dah".. Haih.. lagilah seram aku ni.. Main-main ke apa budak ni. Dan teruslah aku bukak CD bacaan al-Quran. Belum pernah rasanya adam tegur pelik-pelik camtu. Risau pulak aku... Semoga tiada apa-apa yang pelik lah. Korang rasa apa yang dimaksudkannya tu?

10 Komen Cerita Hati:

izan mama mia said...

ish..terseram pulak baca..dah laa dok sorang ni...huhhuhu

ainnoraini said...

Aikkkk..kakain yg baca ni pun serammm jugak nii..

Chic Na said...

erkk.. takut lak. xyah fikir lagi ayu.

Masya said...

insyaallah takde ape2... mungkin dia nampak byg2 kot sebab lampu dapur tutup.. tp lampu ruang tamu baru bukak...

CtAyue said...

hehe.. seram kan.. sorry yer mama mia..tp itulah..mmg first time adam tegur2 ni..

CtAyue said...

seram...hehe..

CtAyue said...

takut tu taklah sgt cuma rasa jugak meremang nya..yelah budak kan boleh nampak kan.

CtAyue said...

emm..mungkin jugak kot..tak pasti sbb dia pun tak reti nk jelaskan dia nampak ape.

Ayuni Yusop said...

seramlah pulak bila baca ni..dahlah tengah duduk sorang-sorang ni...

CtAyue said...

akak lg lah seram..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute