Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 15 June 2012

Apa pandangan kalian tentang Cerita Hati?


Soalan : Apa pandangan anda tentang blog aku, Cerita Hati?

Oh... Sungguh aku tak pandai nak edit blog aku secantik blog-blog orang lain sebabnya aku lebih suka simple jer. Tapi kadang ada orang suka blog yang comel-comel barulah diorang suka datang BW kan. Tapi aku harap blog aku, Cerita Hati aku ini OK lah di pandangan mata korang. Aku tahu korang nak kata blog aku tak comel kan. Hehhehe. 

Entri blog aku, cerita hati camner pulak? Ada korang rasa suka atau menyampah tak dengan entri-entri aku yang terkadang merapu jugak tu kot.  Seperti sedia maklumlah kan yang segala catatan coretan aku di sini adalah kisah aku, anak aku dan cerita kami-kami. Ditambah jugak dengan entri masak-memasak aku... So, apa pandangan korang dan apa yang perlu aku  buat untuk menambah baikkan lagi blog aku ni? Kalau nak men'cantik'kan tu sungguh aku dah tak reti dah.. Kena tunggu mood rajin baru lah boleh buat lagi. Hahaha.. Penat dah nak mengedit... Yang penting kita happy-happy nak berblog kan... 

pssstt... tapi aku suka tengok blog korang semua yang cantik-cantik tu. Jealous aku tau... :)

6 Komen Cerita Hati:

Masya said...

wahh ade lagu blog.. tapi kuatnya.. terkejut saya....

secara peribadinya saya memang suke baca blog² macam ni.. kisah anak, masak² dan hal² tuan blog... bukan ape dr situ saya baca pengalaman org lain.. sbb kdg2 ade persamaan dgn saya...

saya rasa blog ni dag cantik sgt.. berbanding blog saya tu.. header pun org buatkan.... sendiri nak buat x siap² hihihihihi... ;p

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

blog ni dah ok..dila suka yg simple cmni..nak terjah pun ringan je buka..xsuka yg ada widget bkn2 sbb nnti blog brat..huhu..entry pun ok:)

mama aryan said...

salam..ok je blog nih,ikut citarasa kita je apa kita nak buat kan..citer2 pun ok,saya pun suka merapu jugak,sbb kdg2 tatau apa nak tulis tp nak tulis jugak..hehe

Chic Na said...

ok dah ni. simple tp tetap comel.
entri plak sgt ok. byk perkongsian. paling cik na suka tentulah resepi. hehehe.. :)

P#eoniX said...

sesuai ngan tuan punye blog yang simple...atlease header tuh pon dah kreatif dah....akuh pon x gheti nak bwat camtuh(lambat pick up)...kah...kah...kah...

izan mama mia said...

saya pun nak bg pendapat gak....saya suka blog ni sbb senang nak komen...tak payah nak loading 2/3 kali...syabas ayu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute