Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Thursday, 3 May 2012

Saya sudah semak, anda pula??PRU kali ni first time kot untuk aku jadi pengundi. Huhu.. Yang lepas tak sempat nak balik sebab kat kedah. Aku dah semak dah daftar pemilih dan kawasan mana untuk buang undi. Kawasan kampung tercinta lah... Jadinya aku kena balik kampung ler kalau mahu mengundi. Mengundi tu satu tanggungjawab terhadap negara kan. InsyaAllah kalau takde banyak hal boleh lah balik. Mahu jugak rasa suasana mengundi tu macam mana. Dulu praktis buang undi masa pemilihan untuk wakil2 MPP je kat kampus. Hahaha. Tu pun dah ada lah gak pengalaman sikit kan cmne nak ngundi. Tapi kalau PRU ni lagi lah sebenar-benarnya suasana kan. Berdebar jugak nih.... yang mana nak dijadikan pilihan?? Hahaha.. Rahsia lah.............. Kan Undi anda Rahsia!!!

Siapa yang cukup umur dan belum semak lagi tu boleh lah semak kat SINI.

2 Komen Cerita Hati:

Saya Disini said...

dh jgk..hihi

Masya said...

sy pun kali ni tahun pertama nak mengundi.. dulu yg sebelum ni.. nama tak masuk dalam daftar lgi... berdebar jugakkk ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute