Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Wednesday, 2 May 2012

Bertukar lagik??


Bertukar lagi rupa CERITA HATI hari ni. Yang semalam agak rasa tak best ler pulop pakai template tu. Takpe lah biarlah begini aje.. Simple sudah lah.. Kalau tak cantik siapa yang boleh tolong, sila lah ajarkan yer... Tapi jangan mengutuk pulak yang Cerita Hati ni buruk dan bagai nya lah. Tak baik mengutuk2 blog orang tau.. Kalau tak suke tekan je X tu. Hahaha... 

Malas dah nak tukar2 lagik + malas nak ngedit lagi sebab sesi edit ni sangat lah perlukan kesabaran tinggi dan masa yang lama kena hadap benda ni. Sampai si Adam tu pun boleh cakap, " Ibu dah lah tu.. shutdown lah computer tu".. Hahaha.. Itu kisah semalam lah sebab ku sakan sangat duk hadap nak edit lah konon tapi tak menjadi comel gak. Maka, bertukarlah kepada yang simple kembali.. Ok ke?? emmm.. Korang tak suke takpelah.. Kalau nak tolong ajarkan  itu lagi ku suka..Please hulurkanlah tangan. Hahak.. :)

Layan gambor sweet Adam with me & his grandma. Adam pegang muka kami suh tengok kamera.

Nota : Aku tahu korang nak kata buruk je rupa blog ni kan. Tapi aku tetap suka!!! 

4 Komen Cerita Hati:

rieda_ffya said...

ayue...adam lagi panda pose dr maknye..heee

inazamri said...

ok la ni..kang ada masa bebila leh edit lain.Biasalah anak2 ni bila maknye ngadap pc lama2 mula la dorg bising hihi

C'Jai said...

oke je..menarik , tertarik.... :)

P#eoniX said...

ok jer...;p sesuai ngan tajuk...tapi,kalau nak cube tampak lain pon boleh jugak...hehehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute