Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Tuesday, 1 May 2012

Penat Mengedit Cerita Hati


Lepas rasa boring dengan design templates lama, maka bertukarlah hari ni cerita hati untuk kali keduanya. Haha.. Aku ni bukan pandai sangat nak guna templates. Nak letak header sendiri pun puas duk try tapi nampak tak cantik pulak bila tambah header sendiri kat template yang baru aku tukar ni. Aku tak pandai kot..Haha..Mungkinlah. 

Blog aku tak lah secantik blog2 orang lain ataupun korang semua. Asal nampak okay di mata aku okay lah kot erk.. Tapi memang nak jugak buat cantik2 macam orang lain terutama kat tang header tu.. Sape nak tolong aku, angkatlah tangan.. :)

Okay tak erk pada mata korang??? Header tu cmane ye nak kasik cantik. Puas aku cuba masukkan header pic aku yang sebelum ni tapi still tak menjadi jugak sebab mengganggu entry pulak. Ia jadi lebih ke bawah sampai menghalang sikit tajuk entry pertama tu. Emm.. Kena godek2 lagi ni nampaknya.. Tunggu lah datang mood rajin pulak baru lah boleh ngedit lagik!! hahaha..........

Jom layan kuih raya yang jiran aku bagi petang tadi. Belum raya pun rajin buat kuih raya.. Testing for biz bulan ramadhan nanti sebenarnya. Insyaallah aku pun nak join adventure gak nanti. :)

Jejari nestum nama diberi, 
Bersalut coklat sesuai sekali, 
Sungguh enak kuih raya ini,
Siapa yang nak datanglah sini. 

4 Komen Cerita Hati:

~~zana@pb~~ said...

Sama la kita, tak pandai sgt mengedit segala bagai template dlm blog, tak mcm org lain. Bagaimanapun usaha kita tu patut di puji, betul tak?

Nurul Alyaa said...

kalau pakai already template mcam ni mmg susah sikit nk masukkan header. erm, kalau yg mcm dkt blog saya tu mmg senanglah. apa2pun, cntik jugk tmplte ni. :)

Masya said...

samelah saya pun rabun bebenor nak suruh edit2 ni.....

ni pun baru semalam ade yg sudi editkan... adelah rupe sikit...

AdaM Hawa said...

rajin sungguh.. cantik! cantik! cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute