Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Sunday, 19 February 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pengsan


Malam nie nak join jugak lah segmen yang dianjur Lezza De Blog. Saje lah kan coz i'm new blogger. So, tak salah kan join segmen nie nak tambah kenalan. Jom join jugak kay. 

Jom join sini yer. Lezza De Blog

22 Komen Cerita Hati:

Leeza said...

hai..lezza datang sini and follow skali. thanks sudi join and happy blogging =)

Rashdan Roslan said...

salam.. done follow.. dtg dari segmen yang sama.. follow me back yer :)

entri terkini:
http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/kenangan-saviour.html

AdaM Hawa said...

kite dah done jd follower awak.. ;)

Chenta Eyfa Najibrz said...

Asalamkm & singgah pagi.Done folo u.dr segmen ni jugakk..hehehe..salam perkenalan

puan nadia said...

sudah follow kamu.tq yer sudi jengok blog nadia yg abru nak meniarap nie..kihkih....;)

Kamsiah said...

jadi follower ayu ke 39

kewchik said...

Asalamualaikum tuan blog :D

Sy dsini hndk meng-follow + Bknlan dgn anda . Singgah sni yee ^^v

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

jal said...

datang follow sini....
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same...

Saya Disini said...

salam pkenalan

Tyratyra said...

Hai singgah dari segmen yg sama :)
Follow awak :)
Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Diera Tekikushika said...

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

Azura @ cik buaya said...

salam syg dr cik buaya :)

singgah n follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik FaRiZaM said...

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

✿ e e i y s s ✿ said...

help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
datang folo dari segmen yang sama
.........................................
salam ukhwah
.........................................

cik chemist said...

dr segmen yg same..done follow u..^_^

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Iera balqis said...

salam sys :) .. sye dtg dari segmen yg sama..done follow ur blogger + done click ur nuff also..hit me back sys..tq :)

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya..
http://arielzafwan.blogspot.in/

wAa syahirah said...

follow sni dr segmen yg sama ;)

jemput dtg :D

puterishamiera said...

from the same segmen.. :D
blogwalking+follow...

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute