Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Monday, 20 February 2012

Oh Rupanye begitu..



Hai semua warga blogger. Saya nak say Thanks banyak2 kat CheqNa sebab sudi tegur yang saya sendiri tak tahu. Hehe. Korang pernah tak kalau nak publish komen korang kena taip word verification tu. Kadang sampai berkali-kali baru betul kan. Kalau tak dapat mesti tak jadi dah nak komen. Itulah yg berlaku kpd blog saya. Seyes tak perasan pun. Patutlah takde orang nak comment kat entri, ingatkan takde orang sudi nak baca entri. Rupa nye masalah tu. So, saya carilah mana yang patut kan diubah. tengok kat tutorial baru jumpe.  So, abaikanlah jelah WV tu kan. Tujuannya nak elakkan spam. Tapi kalau takde pun ok kot kan. Hehe..

Sini rupa nye.. Dashboard > setting > comment > Kena tick pada No/ tidak pada kotak tu. Tapi rasanye semua dah tahu kn. Hehe. 




2 Komen Cerita Hati:

izan mama mia said...

salam..hai :)
nak tulis benda alah tu memang leceh...dah xpayah tulis,senang sikit...hehehehe

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum ayue...
akak pun dah banyak kali dah komen tapi nak klik butang publish tu x der... jadi komen tu x dapat ler d postkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute