Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Tuesday, 24 April 2012

Terharu bila................


Hari ni betul2 rasa terharu bila................. angka kat kotak follower tu dah bertambah jadi 111. Comel sungguh angka nih.  Dan yang sudi genapkan angka comel yang ke 111 ni ialah Si comel Maisarra. Terima kasih kepada kamu, kamu dan kamu semua yang sudi follow blog CERITA HATI nih. Dari hari ke hari angka tu bertambah sejak aku banyak join segmen. Thanks jugak kat blogger-blogger sporting yang buat segmen-segmen menarik tu. 

Sungguh rasa happy dan terharu bila ada orang sudi nak ikuti penulisan ku kat sini walau blog ini sekadar coretan bebelan aku, kisah anak ku Adam dan segala apa yang berlaku sepanjang perkembangannya aku catatkan di sini sebagai tanda yang betapa aku sayangkan dia dan dengan harapan moga satu hari nanti dia dapat baca ini semua. 

Terima kasih semua sebab sudi jenguk blog Cerita Hati..

2 Komen Cerita Hati:

AdaM Hawa said...

sonok kan.. sy jarang berkesempatan nak follow segmen.. huhuhu.. maafkan saya..

ainnoraini said...

Mulanya suka2 jer buat blog ni.. Lama jd seronok la plk ada ramai kawan ktvalm maya ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute