Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Thursday, 26 April 2012

Pening!!!


Kesian acc fesbuk ku. Apasal jadik camnih erk?? :(



Ada sesiapa tahu tak kenapa?? Oh!! Tidak. Apakah yang berlaku nih. Hari tu jadik lain. Ini jadik lain pulak. Dah 2 kali dah terkena camnih. :(

Okeh. Aku pun google cuba cari solution apasal jadik camnih. Opps... Fb aku kena hack?? Camnih ke rupenye kalau akaun fb kena hack. Siapalah yg takde kerja duk hack fb aku nih. Aku bukan popular pun. Itulah kot bahaya main banyak application kt fesbuk tu sebab ini terjadi lepas aku ade bukak 1 app kt fb entah dr wall sape yg share aku tergatal tangan click. Hahaha. Kan dah terkena. Tapi tak pasti lah jugak kenapa erk!!

Nasib baik terjumpe step cara nak restore balik akaun kat blog insan baik hati yg sudi berkongsi nih kat sini. Sape yang ada terkena cam aku boleh lah tengok step yang diajar kat situ. Sungguh haru biru kejap rasa bila fb ku jadik begitu. Hahaha.. Rasa hilang kawan pun ada. Yelah kt fb tu lah duk dapat tahu perkembangan kawan-kawan sekolah dan sebagainya lah kan. Lepas ni kena hati2 sikit lah. Huhhu...

2 Komen Cerita Hati:

ainnoraini said...

Nasib baik semula..
FB dah lama tak update...entah apa la jadinya...

rieda_ffya said...

camne le bole kene hack...nape lame xde n3 ayu...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute