Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Monday, 23 April 2012

Segmen : Tambah Follower Tambah Kawan


Jejalan kat rumah Anje Fara, nampak pulak aku di tag oleh nya join satu segmen. Thanks erk tag ayue. Macam biasa lah, jom support segmen nih dan boleh tambah kawan2 lagi kan dalam alam maya nih. 



Kena tag orang lah pulak erk..
orang yang di Tag ialah
.
.
.
kamu
.
.
dan
.
.
kamu
Nak join, klik Banner @ sini


6 Komen Cerita Hati:

P#eoniX said...

thanx for da tag....insyaAllah nanti kalau dah stabil mood neh sy join yek...skunk ngah takde mood nak join segmen...jangan marah yek....x besh rasenye nak join kalau x ikhlas kan...heheheh...sorry sesangat...

syamira zainan said...

thank join segmen blog sya.. :)

dinisamsuri said...

singgah dari segmen yg sama

dini follow cni :)

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...dari segmen yang sama.sy dh follow awak, jangan lupa follow jg :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/sigmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

Yatt Moore said...

salam bkenalan... dari segmen yang sama... Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

AyueJean said...

dtg dri segmen yg same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute