Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 27 April 2012

Comelnyer Segala benda Pink!!!


Hari nih mood agak tak berapa stabil sikit. Haha. Jadi nye takde keje duk main search dengan pokcik google lah ape saja pink bagi lembutkan hati ni sikit. Pink itu cantik kan. Tapi aku tak lah terlalu obses sangat tapi memang I LIKE PINK!!! 

Jom layann..

 Cantiknye dapur pink.. Nak!!!

Pinky bedroom for My future Dotter 'Dhia'.. Dah ada nama lagik tu. Haha..
 Sangat berangan nak gajet2 dapur ni semua terutama yang mixer pink besor tu.. Pssttt sikit kat Abah adam, Boleh tolong belikan tak? :)



Kek Pink yang sangat lah gorgeous....

Nota : Pink itu Lembut dan cantik..Secara umum, warna pink melambangkan feminitas, kelembutan, dan kehalusan. Warna pink muda melambangkan kehalusan, kelembutan, kekaguman, dan kegembiraan. Sedangkan warna pink tua memberikan makna terima kasih dan penghargaan.

p/s : Credit kat pokcik google utk ihsan gambor2 tu. :)

1 Komen Cerita Hati:

izan mama mia said...

saya pun suka pink...sampai blog pun caler pink..hihihi..pink sangat kiut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute