Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Tuesday, 4 June 2013

~Wajah-wajah kesayangan kami~


Mereka pelengkap hidup kami..
Mereka penyeri hidup kami..
Mereka penghibur dukalara kami..
Mereka harta kami yang tidak terhitung nilainya..
Merekalah... wajah-wajah kesayangan kami.
Terimakasih Ya Allah atas kurniaan-MU dan amanah-MU ini kepada kami.
 Sama tak kami? (^_^)
 "Saayaangg Dhia",kata abang Adam.
Wajah-wajah kesayangan kami.. (^_^)

Ya Allah... lindungilah keluargaku.. Peliharalah keluargaku.
Kurniakanlah kebahagiaan yang berpanjangan kepada kami.
Jadikanlah anak-anakku anak yang soleh dan solehah, kurniakanlah kesihatan yang baik kepada mereka dan lindungilah mereka.. Amin...

4 Komen Cerita Hati:

adda syuhada said...

nampak sayang sangat abg kt adiknya..

Puan Kutu said...

ameen atas setiap doanya..mmg mirip muka adam n dhia..nama pun adik beradik kan..

Masya said...

tak jauh beza muka mereka masa lahir, ayu nanti sharekan pengalaman pantang operation kali kedua, awak kwn sy kata kalau nak luka luar operate tu cepat kering sapukan dgn ubat yg doktor bagi.. yg sapu kat pusat baby tu.. kwn saya buat alhamdulillah ok...

Riedaffya ibrahim said...

jaga lah permata hati mu sebaiknya...tahniah ayu atas kelahiran amani husna,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute