Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 11 January 2013

Sedap erk......


Penangan glamour nye DC (durian crepe) ni memaksa saya order dan merasa jugak. Nak buat?? Memang tak terbuat pun time keadaan diri yang camni kan. So, carilah dengan yang terdekat siapa ada open order kat kuartes saya ni. Sekali ada pulak kan, teruslah beli satu pek tu RM10 tetapi kan saya punya bukan durian sebab saya beli perisa chocmilo. Hihik... Tak tahulah beza ke tak dengan rasa dc yang sebenornya tu. Bagi yang gemarkan dc ni confirmlah makan banyak kan. Ok jugak rasanya.. macam makan aiskrim gitu.Emmm nak buat sendiri? Macam malas je kot.. Hehhe.. :)

Korang dah try ke??

3 Komen Cerita Hati:

Kesuma Angsana said...

KA x makan doyan tapi kalau perasa len tu ok kot hehehe

IntaNBerliaN said...

sy pnh mkn dc.. sedap gak :-)

P#eoniX said...

dah penah try but mahal lol!!!!!heheheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute