Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 6 September 2013

Dulu abang punya.. sekarang dah adik punya.

Segala mainan yang masa dia baby.. dia dah bagi adik dia..
Termasuklah bantal busuk dia pun.. Hihi..
v
v
v
dah jadi milik adik sudah... (^_^)

4 Komen Cerita Hati:

P#eoniX said...

bagusnya adam...semoga dye boleh beralah ngan adiknya mase akan datang...heheheh...

Puan Kutu said...

bagus adam ni..syg betul dengan adik..aiman takde bantal busuk..mainan dia pun semuanya kejantanan..huhu

teddy bear je share dengan adik.ni pun byk yg ibu punya dulu2, turun ke aiman,aiman turun ke adik...:)

S.K.A said...

he3..dah mcm turun temurun pulak =) comel je..

IntaNBerliaN said...

baiknya adam ni.. sayang betul adik yer :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute