Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya. Wassalam.

Lovely Followers

Tuesday, 23 October 2012

TQ Mr Hubby


 Mug pemberian Mr. Abah Adam sempena ulang tahun saya. Masa bila dia tempah pun tak tahu menahu lak.. Dah nama pun hadiah kan.. Hihik.. Tengok angka tu.. Muda lagi okeh.. :)

Sebenarnya saya cukup terharu dengan kata-kata dari Mr. Abah Adam kat mug ni. 
TQ Mr.Hubbyku... Terasa diri ini sangat dihargai dengan kata-kata jiwangmu itu.Hahaha.. :)

Hari ini , ada orang nasihatkan saya sesuatu bila tengok details pengajian saya. Huhu.. Hakikatnya hanya saya je tahu kenapa dan mengapa. Saya bahagia buat masa sekarang dengan keputusan yang saya ambil hingga kini. InsyaAllah satu hari nanti akan ada jalan terbaik untuk saya dan untuk family saya. Tak mahu dah menjadikan cakap-cakap mahupun sindiran orang sekeliling sebagai tekanan untuk saya. Namun dalam masa yang sama, saya sangatlah berterima kasih kerana ada jugak orang sudi memberikan nasihat dan pandangan.. Terharu rasa..... Doakanlah satu hari nanti moga saya dapat jadi seperti awak juga yer... Hehehe :)

9 Komen Cerita Hati:

rieda_ffya said...

selamat hari lahir ayue...semoga sentiasa bahagia...

mama_saly said...

hppy birthday ayu...
smoga pnjg umur..murah rezeki..

wah..bestnya dpt hadiah dr insan tsayang..^_^

izan mama mia said...

cantik hadiah..mmg muda lagi.....happy besday

Chic Na said...

selamat ulangtahun ayu. sweetnya incek hubby. cantik mug tu. mesti simpan dalam almari je kan. :)

Masya said...

so sweetttt dapat mug yer.. siap ade kata-kata indah lagi...

P#eoniX said...

happy birthday...sorry lambat lawat kat sineh...moga hari mendatang bertambah ceria....salam ikhlas...pheonix....huhuhuh!!!nak gak interprame name gitu...hakhakhak!!!!!

mama aryan said...

suwittnyerr..insyaAllah pasti ada hikmahNya tu kan ayu..hanya ayu yg tahu mengapa ayu pilih jln ini.. x bekerja dpt jaga anak sendiri lg seronok kan..

LYAfrina said...

salam ayu.. sweet nyer en husband..mmg kt terharu kan..

lmenyer x update blog..hrp ayu ok je

P#eoniX said...

lame gak x dengo kabo brite...papehal kalau on9 balik msg2x key.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute