Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Thursday, 27 December 2012

Lama ku sepi...........


Lama ku menyepi.........
Bukan bermakna aku lari.......
Lama ku menyepi.........
Bukan bermakna ku menyendiri...

Ku sepi kerana ku berehat seketika..
Mungkin 'mood' itu hilang seketika.

Sudah lama tidak menatap dan bertandang membaca coretan sahabat-sahabat disini.
Rindu pula rasa hati.
Hingga tiada tahu perkembangan terbaru kalian.
Maafkan daku yer sahabat-sahabat...

Inilah dia penangan mood hamil lagi.. Nak mengadap lappy lama sikit pun jd malas. Online fb jer selalunya..Hehe.. Mungkin lepas ni bolehlah slow2 menulis balik disini. Catatan memori yang sudah lama tidak ber'update'. Macam-macam jgk story pasal si kecik adam yang belum tercatat. InsyaAllah akan menyusul jua nanti memori catatan untuk tatapan anak-anak di masa mendatang... Hihik... 

Nota : Rindu nak membebel disini..... :)

p/s : Adam bakal sekolah tahun depan tapi persiapan sekolah belum beli pun lagi. Mungkinkah saya masih ragu-ragu nak hantarnya ke sekolah?? Atau mungkin saya yang belum bersedia nak lepaskan dia ke sekolah? Hihik.. Walhal si kecik tu bersemangat nak sekolah... :)

5 Komen Cerita Hati:

Masya said...

assalamualikum.... lamanya menyepi.. rindu nak baca kisah adam, semoga ayu baik² aje..

Chic Na said...

ayuuu!! rindunya. tetiba je ayu hilang kan. hihi.. hope lepas ni rajin2 menulis ya. :)

Riedaffya ibrahim said...

lama x singgah..harap sehat ye ...

AdaM Hawa said...

rindu!! hehehe

AdaM Hawa said...

rindu!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute