Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Monday, 13 February 2012

Rindu pulak....



Salam semua.. Ctayue hari nie tiba2 je dtg rasa rindu ms adam kecik2 lah..hehe.. Teringat kenangan2, kesukaran waktu nak lahirkan dia..Hehe.. 3 tahun lepas, Adam dilahirkan awal 3 weeks.. means 37 weeks dia dah nak kuar. hehe. 3 hari ditahan ward baru lah dpt lahirkan dia by operation at HTAA, Kuantan @ 05/03/09. Berat pun 2.2kg. Masa tu abah dia study kt ITAS, Kedah. Kelam kabut abah dia balik.. hehe.. dan sy pulak sempat lagi mintak tart telur.. hajat mengidam yg dah lama tapi last2 minit baru dpt makan..hehe. makan sebijik je, lebih2 bagi kt akak katil sebelah. dah sakit sgt masa tu. Actually, terawal sebab terminum selusuh awal.. dan akibatnya... jalan tak terbuka. sakit je yg teramat sangat. Itulah pengalaman sy.. dan lepas nie tak mau dah minum selusuh2 ni awal sebelum sakitnye dtg. Rindu sebab rasa macam kejap je... tup tup dia dah nak 3 tahun beberapa minggu lagi. hehe. Seronok tgk perkembangan dia. Cuma dia tu payah sikit nak naik berat. Hehe.. agaknya ikut cam ibu dia yang kecik molek je nih. hehe. So, this pic2 my beloved son.
.
.
.
Waktu dia 3 weeks rasanye ni
.
.


.
.
Time dia dah pandai niarap, 4 month
.
.

 .
.
time dia boleh merangkak 6 month, pandai jalan 10 month
.
.
 .
.
Now, 3 years old, kejap jer dah besar, next year dah leh sekolah dah..hehe..
.
.

  Saje je ingin abadikan kenangan2 masa kecilnya dalam blog kesayanganku ini.. Menjadi seorang ibu dan isteri sesungguhnya sangat menuntut banyak kesabaran.. Melayan karenah anak2 yang hari2 berubah macam2 ragam, memang teruji jugak kesabaran.. Itulah cabaran seorang ibu. Sebagaimana ibu kita juga yang bersusah payah mendidik kita sewaktu kita kecil dulu.. Sekarang, baru kita tahu... Hehe.. Thanks to my mum.. 


.
ni mak saya..hehe
.
.





Coretan Rajin



1 Komen Cerita Hati:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

melihat anak membesar di depan mata adalah 1 anugerah.. syukur..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute