Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Thursday, 16 February 2012

BLOGLIST PUTERI KASIH


Salam semua. Hehe.. Baca entri dlm Blog cantik tadi, tertarik pulak nak join jugak lah jadi bloglist puteri kasih ni. Tak salah kan untuk tambah kenalan. Hehe.




" SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH "

Faedah join bloglist puteri kasih :

* Dapat menjadi sahabat kepada seorang puteri yang sweet
* Hari-hari puteri akan singgah blog korang
* Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish ( bergilir yer)
* Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com.

Close Date : 21/2/2012

Jom ramai-ramai join.



3 Komen Cerita Hati:

AdaM Hawa said...

sy pun join!! saje nak tambah kenalan.. ;)

CtAyue said...

sbb tgk kt blog adamhawa lah yg sy pun nk join jgk..hehe..hehe.. ekceli adamhawa nie umur brp, dn nama ape..sj nk kenal. :)

Puteri Kasih said...

terima kasih ayue...salam kenal dari puteri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute