Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 27 July 2012

Lagi..... Blueberry Cheese Tart


Jatuh cinta lagi.....
Lagi.... Lagi aku jatuh cinta....
Jatuh cinta dengan cheese tart ler. Kali ni buat ikut acuan yang sepatutnya... Taraaa........
.
.

 Ok tak? Dah layak amik order tak? Hihik...

Coraknya tu, ambil sikit filling dan warnakanlah.. Kemudian ambil lidi dan buatlah corak. 
Resepinya Di Sini yer!!!

p/s : Raya nanti pun nak buat ini jugak sebab mertua dan bondaku nak rasa.. :)

6 Komen Cerita Hati:

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 178.

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Chic Na said...

wah.. dah makin terer la ayu. huhu..

C'Jai said...

Ct..nak tempah..nak tempah..hehe

Kelip Kelip Comel said...

bestnya chesee tart ayu ni..raya nnti nk g umah ayue la..hehehe

IntaNBerliaN said...

comel la plak wane biru tu..

Masya said...

cantikk... dah boleh sgt amik order .. dah ok ni.... hihihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute