Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Tuesday, 31 July 2012

Terharunya bila dia kata sayang!!


Sedang si dia asyik melihat dan membelek setiap gambar yang ada dalam phone aku yang ada gambar-gambar dia, gambar aku dan dia dan juga gambar masakan aku lah.. Tiba-tiba.........
"Adam saaayaangg ibu, ibu buat kek kat adam, terima kasih ibu", dia berkata-kata dan tunjuk gambar kek birthday dia yang aku buat masa birthday dia yang ke-3 tahun beberapa bulan yang lepas.. Tiba-tiba rasa terharu je hatiku ini. Yelah sebab dah lama kan gambar tu.. Memang selalunya dia akan ucap terima kasih kalau masakkan ape-ape kat dia sebab itu yang selalu abah dia ajarkan kat dia. Bertambah tersentuh hati ini bila dia sudah pandai ucap sayang yang sungguh ikhlas tu. Sebenarnya hari-hari dia cakap dia sayang kan ibu dia... Terima kasih Ya Allah kerana menghadiahkan aku seorang putera yang semakin hari semakin pandai dan sentiasa membuat aku gembira dengan setiap perkembangan baiknya. Semoga dia menjadi anak yang soleh dan berjaya suatu hari nanti...Amin.
Adam masa 6 bulan... Love this picture. 

4 Komen Cerita Hati:

Chic Na said...

waa mesti terharu kan. pandai adam. :)

IntaNBerliaN said...

alahaiii sweetnya adam ni... kalu sy pun tersentuh jugak...

Masya said...

samelah amir pun.. terharu dgr kan.. bile sy masak kat dapur suke cakap.. ibu masak ape wanginya ... mulelah hati ni mudah jer tersentuhnya..

rieda_ffya said...

ibu mane x akan tersentuh bile si anak mengucapkan kalimah sayang itu..aku pun terharu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute