Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Thursday, 16 August 2012

Ucapan : Salam Aidilfitri


Beberapa hari lagi, Syawal akan mula hadir dan Ramadhan pula bakal meninggalkan kita. Sekejap je masa berlalu dan semoga kita semua diberi kesempatan untuk bertemu lagi dengan Ramadhan di tahun akan datang pula.

Saya sudah siap packing baju dan hanya tinggal untuk kemas-kemas rumah je sebelum balik kampung. Biskut raya pun dah siap dah.. Mood nak balik raya sudah datang daaaa........... :)
Kerinduan pada kaum keluarga sangat menebal dah ni. Bayangkanlah sudah hampir setahun saya tak bertemu mata dengan along saya  dan adik Pecho saya. Rindu sangat kat diorang......... Harapnya terubatlah rindu saya ni nanti. Masa cuti raya macam inilah dapat bertemu kaum keluarga, sanak saudara dan sahabat handai. Sebelum ni cuti Abah Adam disingkatkan yang hampir hilangkan mood saya.. Hihik.. dan akhirnya diluluskan jugak hingga seminggu. Suka.. suka.. suka.. 
Di kesempatan ini, ingin saya ucapkan Salam Aidilfitri kepada semua sahabat-sahabat blog saya di sini. Maaf andai ada tersalah tersilap, terlanjur kata dan terlebih bicara dalam penulisan Cerita Hati kesayangan saya ini.
Selamat menyambut hari raya. Pandulah dengan cermat di jalanraya, biar lambat asal selamat. Semoga lebaran yang bakal tiba memberi banyak pengertian untuk kita semua. Ceria-ceria selalu....
Hamper untuk Bonda saya dan MIL saya.. Simple jer tapi dah lama teringin nak buat macam ini.. :)

9 Komen Cerita Hati:

Masya said...

selamat hari raya .. maaf zahir batin
saya pun buat hamper gaya gini senang bagi mak, mertua, akak dan abg ipar hihihihihi...

hati² balik kampung.. sakan raya .. noooo

rieda_ffya said...

cantik hamper...selamat ari raya ayue..sama2 kite menjaga keselamatan diri..

rieda_ffya said...

cantik hamper...selamat ari raya ayue..sama2 kite menjaga keselamatan diri..

Ibu Qisha said...

Selamat Hari Raya Ayue, Maaf Zahir dan Batin :D

Fahz said...

wahhh hamper raya.bagus la ayue nie..Fahz nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri buat ayue n famili :)

Kesuma Angsana said...

selamat hari raya ye!

mama aryan said...

salam ayu..selamat hari raya,maaf andai akak ada tersalah kata ye

P#eoniX said...

slamat ari raya jugak...hehehhe...tema taun neh purple ker??rupenya adam kecek ganu gak kat umah yek...heheheh....berhati-hati pulang ke kampong....heheheheh...

Chic Na said...

balik mana ni ayu? hati2 balik kampung. semoga selamat sampai.
selamat hari raya aidilfitri.
maaf zahir & batin. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute