Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Wednesday, 21 August 2013

~Dhia dan sepupu-sepupunya~


Dhia ada sepupu yang sama baya... bezanya sebulan ajer.. mereka lahir bulan april dan Dhia di bulan Mei. 
 -Dhia dengan sepupunya Mia Sara iaitu anak sedara belah encik suami-
Abang Adam pun nak jugak interframe.
 "Pinjam jari boleh?"
Dhia dengan sepupunya Yusrah...
Boleh tidur pulak dia time ni.. hihi.

Nota : Next month pun saya bakal dapat anak sedara lagi iaitu anak abang yang tengah tunggu due jer dah.. So, Dhia akan tambah sepupu lagilah. Doa saya semoga kak ipar saya dan baby selamat serta dipermudahkan semuanya.

6 Komen Cerita Hati:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

P#eoniX said...

ade kawan dah tuh...hehehe...mesti kalau dhia dah beso tergelak tengok gambar dye x der rambut...hakhakhak!!!

Chic Na said...

best la dhia.. besar nanti ramai kawan sebaya.. hehe..

Puan Kutu said...

alahai comelnya...seronok la dh besar nti ada geng main.sepupu dhia ramai..

Sya Mimie said...

comel2.. macam ank matsaleh.. :)

IntaNBerliaN said...

dhia ni comel sungguhla... putih plak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute