Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 28 June 2013

Respon dari Mereka............


Pelbagai nasihat dan tips yang saya dapat dari sahabat-sahabat di fb saya mengenai tompok putih di lidah dhia di entri ini. thanks kepada mereka yang banyak memberi tips berguna tu. ekceli saya takut nak cuci dan lap terlalu kerap lidah dhia lagipun dhia menolak jer bila disua kain napkin ke mulut dia. Tengok pada dhia, ok je.. dan kata seorang kawan saya, kalau tak mengganggu dan anak still menyusu elok, means takde apa-apalah tu. Memang kebanyakkan baby ada tompok putih di lidah.


2 Komen Cerita Hati:

Puan Kutu said...

biasa rasanya klu anak still menyusu.tu maknanya tak sakit la kan.Afia pun ada jugak sikit

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

ulya pun ada gak tompok skit..geram alk tgk putih2 lidah..dh lap jgk still xkurg..cmna akak wat skrg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute