Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Thursday, 10 October 2013

Dhia pun suka buku.......

 Alhamdulillah.. Syukur dikurniakan anak-anak yang sangat sukakan buku dan sangat suka belajar. Dhia pun dah mula menunjukkan minat pada buku dan pantang tengok abang dia pegang buku, dia pun sama nak jugak. Nampak gayanya kena cari soft book untuk Dhia..

 Buku tu pun kaler menarik kan..itu yang budak pun boleh tertarik..hihi.. buku pinjam library je tu.. (^_^)
 gaya macam dah besar jer.. tangan tu membelek buku yang tak tahan tu, Kami memang senyum je tengok rekasi Dhia masa ni.. comel sangat.. hihik.. 
perasannya ibu Adamdhia ni kan..
 Mulut pun ikut sama spontan buat camgitu sambil tangan dia membelek buku.. Abang Adam pulak tolong bacakan. 
 Ini lagilah gaya cam paham jer dak Dhia ni tengok buku tu. Hihi.. Letcurer to be ni.... hihik.. (^_^)
Semoga anak-anak soleh solehah ibu ni menjadi anak yang taat, anak yang baik dan cemerlang dunia akhirat. Semoga minat anak-anak ibu pada buku akan berterusan sampai bila-bila. Sesungguhnya kalian berdua anugerah terindah buat ibu disamping chinta hati ibu yang sentiasa memberi kerjasama dalam mendidik anak-anak untuk menjadi yang terbaik. Terima kasih untuk encik hubby a.k.a Abah AdamDhia yang sangat bertanggungjawab dan prihatin akan anak-anak isterinya.
 Love you all so much..

3 Komen Cerita Hati:

Mama Adam said...

Eh.... saya pun berkenan nama dhia. Kalo x, kita sama2 ada adam & dhia.

Puan Kutu said...

pandai dhia,tgok gaya macam dah boleh duduk sendiri je..comel derang ni..suka tgok adam n dhia yg sgt suka buku

Masya said...

Amboi kemain kusyuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute