Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Saturday, 27 July 2013

Kembali merindu.........


Wah gitu tajuk..tak boleh bla betul. kiki.
Dulu... tika zaman study dan muda remaja.. sememangnya saya salah seorang penggemar tudung bawal. Tapi sejak fesyen tudung pelbagai kan sekarang, saya memang dah agak jarang mengenakan tudung bawal. Dan tudung-tudung bawal tu semua memang tersusun elok je tak berusik dalam almari baju tu. Sekarang ni... tiba-tiba pulak rasa rindu nak berbawal lagi. hahaa... Tahu kenapa? sebab terpengaruh tengok tuturial cara pakai tudung bawal yang rupanya macam-macam style boleh digayakan kat youtube.. Dah banyak hari study benda tu.. Haha.. (^_^)

Maka, saya pun keluarkanlah kembali tudung-tudung bawal saya tu. kalau dulu cara saya pakai.. pinkkan gitu jer.. pin kiri kanan dah siap.. Tapi bila duk study tutorial kat youtube tu mulalah rasa tertarik. haha.. Kan dah kembali merindu pada si bawal nih..Bila dah rindu, maka jadilah aksi gedik macam kat bawah ni... 
(sila jangan muntah dan loya tengok aksi gedik saya ni..hehhee)
v
v
v
Haha sekali sekala tuan tanah nak gedik. (^_^) 
Masa duk cuba tiru segala macam style dalam tutorial tu, encik suami saya naik hairan nengok apalah yang saya duk gedik nih dan yang tak tahannya saya siap selongkar almari pilih tudung-tudung. Belek mana yang ok lah...Nanti nak pakai.. Kiki..
Post kat wechat..chewahh gitu kan gedik saya. Member cakap saya macam anak dara...Hahaha.. kembang idung makcik. Kembali merindu dah jadi kembali remaja kah?? Haha.. perasan. Tapi seyes saya suka style pakai bawal yang camni. simple tapi nampak lain. Dulu tak pernah pun pandai pakai bawal buat style macam-macam.. Duk pakai style tang tu jugaknya, bezanya kaler tudung jer.. (^_^)

5 Komen Cerita Hati:

Puan Kutu said...

waduhibu adam dha kemain lagi posing dengan bawal style narjwa latif.hehe..

tudung bawal sy pun dh lama tak belek.nti nak kluarkan gak la bley berangan muda kembali.tp yg tak tahannya tu nak iron..malasnya la hai!

Riedaffya ibrahim said...

a'ah sekarang mmg banyak fesyen tudung bawal ni...rajin gak layan kat youtube...tp senang tudung yg pakai n sarung je kat kepala..

Masya said...

hahahha... mmg pun mcm x caya ayu ni ada anak dua.. mcm anak dara

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tapi tudung bawal memang masuh disukai ramai...sekarang ni tudung bawal dah macam2 fesyen...cantik2 lagi..

salam ukhwah dari bunda

P#eoniX said...

meroyan skali sekala ape salahnya....bukan selalu...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute