Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Monday, 18 February 2013

Maaf... saya bukan sombong!!


Maaf kepada sahabat-sahabat maya disini yang sentiasa menyokong kehadiran CERITA HATI saya ni. Maaf kerana saya agak jarang berblogwalking di rumah kalian walaupun kalian sudi jenguk dan tinggalkan komen untuk saya. Maaf ye sahabat mayaku, saya bukan sombong yer.. Tapi saya tak kecukupan masa nak mengadap lappy lama-lama. Lagi pulak, pc hak privacy saya tak berapa sihat lagi. hadoii, itu nak mintak yang baru ler tu kan.. Hihik.. Selalu saya online blog pakai lappy abah adam lah sekarang ni. Dah kena kongsi kan... Hahaha.. Mana saya sempat singgah, saya singgah tapi jarang tinggal komen. Di fb sentiasalah ada saya ni.. Hahak.. :)

Psstt... nak citer lagi. Ramai yang terkejut bila saya cakap yang kandungan saya dah 24wks. Sebabnya perut saya kecil comel jer. Itulah saya yang memang sejarahnya lahirkan baby kecik comel je beratnya. Hihik.. Tidak mengapalah asalkan baby sihat sempurna dan selamat semuanya kan. Doakan yang baik-baik untuk saya yer.. Walaupun lambat lagi due tapi saya sudah mula rasa nervous semacam je bila teringat saat-saat sakit masa lahirkan Adam dulu yang by operation lak tu. Harapnya kali ni dapatlah merasa bersalin secara normal pulak macam ibu-ibu yang lain. Jantina baby masih belum ketahuan.. Belum scan lagi. Tapi kali ni second baby ni suka sangat dengan kuih-muih. Tak macam abang dia dulu yang lebih kepada western punya selera. Haha. 

Adam? Si kecik saya tu masih manja mengada lagi dan kadang tu dia terlupa yang dia nak jadi abang. Asyik ibu, ibu, ibu. Itu ini  mesti nak ibu.. Penat den.. :)
Satu ketika dulu............ Adam ketika umur 5 bulan. :)
 Dan sekarang............. Adam sudah 4 tahun dan bakal jadi seorang abang. :)

3 Komen Cerita Hati:

izan mama mia said...

lama tak mai tang cni bakal jadi abang dah adam yer

Kesuma Angsana said...

KA pun dg jrg ber BW sebab busy kerje

Riedaffya ibrahim said...

salam ayu,,,lama x singgah..sy pon busy aje..harapkan kandungan sehat s x sabau nk tgk adik adam ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute