Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Saturday, 29 September 2012

Adam mula kenal "Military Playset'


Mainan apa pulak si kecik ni dapat ye? Hihik.. 
Inilah cerita si kecikku adam. Kadang kan, tiap kali singgah area mainan kat pasaraya tu, kami tak tahu nak belikan apa kat adam. Adam pulak tak kisah sangat pun dan dia hanya akan tengok-tengok jer. Lepas dia dah puas cuci mata, senang je ajak dia balik walau tak belikan apa-apa kat dia sebabnya dah banyak sangat mainan dia. Tadi pulak masa jalan-jalan kat pasaray, dia berkenan dengan mainan yang saya panggil mainan orang-orang askar atau Military Playset ni. Belikan ajelah sebab yang ni memang dia tak pernah main dan belum ada lagi. Bukan beli yang mahal pun.. RM8.90 ajer.. Hihik.. Yang syoknya dia boleh ajak kami main sama. Kejap dia ajak abahnya dan bila abah dia tak layan, sayalah pulak yang jadi teman dia. Seronok tengok bila dia susun-susun dengan cara dia sendiri.. Saya bukan boleh tolong susun sangat pun, sebab dia dah bahagikan siap-siap berapa je yang boleh saya susun.. Hahahha..
Ultraman dan raksasa pun join sekali. :)
 Dia pun nak buat aksi tembak jugak.. 
 Hasil susunan adam..
 Kereta kebal dalam pagar? Macam kat muzium pulak...hehehe.. :)
Happy ye kamu dapat mainan baru lagi.. 

p/s : Thanks kat kalian yang sudi berkunjung jejak ke sini walau saya tak balas lagi jejak kalian. Saya masih batuk-batuk dan cepat pening bila mengadap skrin ni lama-lama. Nanti saya cuba balas jejak kalian ye..

7 Komen Cerita Hati:

Cap@yam said...

Fire in the HOLE !!!!! kebaaaa booooommmmm boommmmmmm......

Chic Na said...

ada bakat nak jadi leftenan ni. hihi..

sakit ada makna takpe. hihi.. moga cepat sihat ayu. ;)

rieda_ffya said...

pandai adam...kalo ternampak set mainan ni kat anak sy le..mau dimintaknye..dia tu pantang tgk mainan lelaki..

IntaNBerliaN said...

eh, set dia mcm byk.. tp 8.90 je yer.. murah :-)

Kesuma Angsana said...

abislah !

IntaNBerliaN said...

singgah ahad :-)

Masya said...

banyak set tu..... ni kalau sy jenuhlah nak mengemas.. silap² terpijak kat kaki.. sakit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute