Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 30 March 2012

"Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa"


Jejalan kat blog si comel NIA nampak lah segmen nih. Cantik pulak tengok banner tu bergerak-gerak. Hehe.. So tak salah rasa nye join sama sebab nak ramaikan kawan di alam maya ni kan. Hehehe. 



Nak join klik banner tu yer

Beberapa Syarat Mudah Nak Join Segmen Ini://



* Buat entry bertajuk "Segmen Blogwalking & Tambah Followers Oleh Lisa"
* Lepas tu letak banner ni. *huh, pestime buat banner, penat ni. muahahaha
* Lepas tu sudilah follow blog Lisa jugak ye. Follow Sini :) Tak paksa pon LIKE kelab kipas  Lisa. haha
* Tak wajib tag kawan. Kalau nak tag jugak pon apa salahnya. Pastikan mereka tahu.
* Expired date: 18 Mei 2012 (sempena Lisa tamat praktikal) hahahaha
* Hebahkan ini kepada rakan blogger yang lain. Lagi ramai lagi meriah. Wahh!
* Dah siap? Sila ping entry tersebut di komen ini. 
* Lepas tu tepuk tangan! yay!

Sape2 nak join sama klik SINI.
>>SELAMAT BERSEGMEN<<

18 Komen Cerita Hati:

AdaM Hawa said...

nnt lau ada masa.. sy buat yg awak tag tu ya..

mcm nak try join yg ni.. ;)

CtAyue said...

join jer..jom join

Lisa Amstrong said...

awak! maaf ada masalah teknikal semalam! sekarang dah boleh komen! ampunn kan lisa :(

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini dari segmen same http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-tambah-followers.html jmput2 ke belog sy ye..maseh^^

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama...

dh follow sini..

harap leh follow blik yer :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Anje Fara said...

halloooo...hhehe..
salam kenal..
anje dr segmen yg sama..
done follow u!
hit me back yahhh..mwahh strawberry berry! ;*

http://thegirlneversleep.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Lea Athira said...

was here :D

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Siti Rohaida said...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

follow sni

Lisa Amstrong said...

ni blogger yang join. kalau nak bw silakan.
http://lisathemell.blogspot.com/p/blogger-yang-join-segmen.html
have a nice day :)

Fahz said...

asalamualaikum..salam perkenalan dari segmen cik lisa.happy blogging :)

Mr. E'raz Fadli said...

Datang segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/03/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

are_lin@yu said...

singgah n follow sini..;-)

cek-tintan said...

datang dari segmen yg same :) done follow u

http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Engku Muzahadin said...

Singgah n Follow sini`
Ziarahlah Nakhoda Nurani andai sudi`
Salam Perkenalan :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Sue_Echan said...

done following u..sy juge dr segmen yg same..jemput singgah blog saye :)

http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/04/segmen-blokwalking-tambah-followers-by.html

nurul _ieqa said...

Assalammualaikum ^^ singgah sini ye..follow sekali.. jom singgah blog sy
http://baldipinkyaya.blogspot.com/2012/04/jom-join-segment-tambah-followers.html

nurul _ieqa said...

salam...singgah sini smbil follow.. jom singgah blog ika
http://baldipinkyaya.blogspot.com/2012/04/jom-join-segment-tambah-followers.html

Nurul Alyaa said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u. jemputlah singgah blog.
http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-tambah-followers.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute