Selamat berkunjung ke blog saya. Semoga kunjungan anda dengan niat yang baik. Blog ini sekadar mengisi ruang waktu cerita hidup saya dan aktiviti homeschooling saya bersama anak-anak. Semoga bermanfaat untuk semua. Wassalam.

Lovely Followers

Friday, 20 December 2013

~We follow Abah join MAOC Event at Kuala Terengganu~


Cerita 14 disember yang lalu.. kami ikut abah berkonvoi dengan crew kelab kereta dia. Sebenarnya saya pun dah mula suka ikut dia join program camgini..haha.. Adam pun sama, punyalah seronok dia dapat tengok kete banyak-banyak kumpul tu. Selain tu dapat tambah kenalan baru dan boleh bersantai dengan family. Adalah jugak aktiviti masa lapang kami dengan aktiviti camgini kan. Seorang isteri tu kenalah sokong minat suami kan, dah abahnya suka join kelab kete.. kami follow jelah. hihi. (^_^)

 Ini mama angkat Dhia dah ni..hihi.. setiap event pasti ketemu mama dia ni.. Dhia pun dah cam dah dan terus Dhia nak jer bila mintak didukung. 
 Ni member sebelah blok..haha.. kiranya boleh keluar konvoi sekali lah ngan dia kalau ada event kelab.
~~ We Follow Him~~~


 Acara mewarna.. Adam pun nak jugak..

Kalau tak silap saya, hampir 170 buah kereta berkonvoi pada hari tu. Tapak berkumpul di RnR Ajil.. Kemudian konvoi mula bergerak ke SMK Chendering untuk acara seterusnya di situ. Crew kebanyakkannya datang dari Kemaman, Dungun, Kuala Terengganu dan Besut. Encik suami crew besut.. Hihi.. Hari tu banyak jugaklah acara yang diadakan tapi lebih kepada acara berkenal-kenalan dengan ahli-ahli kelab. 

2 Komen Cerita Hati:

Chic Na said...

wah bestnya.. boleh jalan2, siap ada xtvt lg utk anak2..

Puan Kutu said...

dhia nmpk makin bambam..geram tgok kecomelan dia..mmg seronok la adam n dhia ikut abah berkonvoi..jauh perjalanan luas permandangan.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute