Lovely Followers
Saturday, 17 March 2012
Bila Handphone dah tolak tepi....
Label:
suke2
Friday, 16 March 2012
Jom Jadi Geng KAMI BLOGGER MALAYSIA
Label:
join jer
Kerana Kerongsang...
Label:
citer
Thursday, 15 March 2012
Ber 'Madu' atau Berundur??
Label:
macam2 hal
Sesi Hilangkan Boring di Facebook.. Hehe
Label:
aku suke
Tuesday, 13 March 2012
Apa ke Hal nye lah???? Bengang betul ngan Facebook ni....
Label:
macam2 hal
Monday, 12 March 2012
Kenapa ku masih lom keje???
Label:
coretanku
Sunday, 11 March 2012
Oh Karamel.....
Nak tahu kenapa boleh jadi macam ni. Dan kalau boleh cuba elakkan yer :
1) saya terketuk loyang di tengah2 masa nak terbalikkan kek tu. ( sepatutnye tak payah ketuk2 pun yer )
2) saya terus kuarkan dari oven setelah masak. ( sepatutnye kena biar dulu dalam oven 10minit )
3) Belum sejuk, dah saya terbalikkan kek tu.. ( Sepatutnye kena tunggu sejuk )
Entahlah kenapa malam tadi saya jadi loklak (paham ke? hehehe) macam tu. Saya mungkin penat kot plus dah ngantuk.. Hehe.. Tapi kek ini tetap boleh di makan. Still sedap macam biasa saya buat walau rupa hancuss.. Lepas kejadian ni, rasanye saya akan terus setia pada resepi yang selalu saya pakai tu jelah. Sebab yang itu memang tak pernah jadik camni pun. Hahaha... Patutlah kenapa ramai yang tak berani nak try buat kek ini sebab memang cerewet dan kena betul-betul sabar. Hehehe...
p/s : Nak try lah versi lain sikit utk penambahbaikan lah konon kan. Silap sikit ketuk loyang je pun terus hancuss rupa nyer.. So, sesiapa yang nak try buat ini kek, dun worry.. Try ajer... "Practice Make Perfect.". Kan.. Kan...
Label:
test test resepi
Pistachio Dayana - Best.....
Label:
aku suke